MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Unikátní noční prohlídky: Defenestrace aneb příběh Viléma Slavaty

Dvacátého třetího května roku 1618 byl hrabě Vilém Slavata spolu s Jaroslavem Bořitou Martinicem a písařem Fabriciem vyhozen z oken Pražského hradu. Z

Post

Gymnázium v Třeboni staví i slaví

Budova třeboňského gymnázia startuje ve svém jubilejním roce realizaci nejvýznamnější investiční akce v jeho historii. Ředitelka školy Anna Kohoutová

Post

Pozvánka na výstavu obrazů Ivy Hüttnerové

Od 11. března bude v Domě Štěpánka Netolického v Třeboni k vidění výstava obrazů herečky a malířky Ivy Hüttnerové. Vernisáž výstavy proběhne o den dř

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

Maminčino koření www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA