MAGAZÍN / Gastronomie

Popis:
10.7.2017

Kuřecí stehýnka pečené na pivu

Kuře na rozličný způsob je v naší zemi oblíbený pokrm. Stehýnka pečená na pivu si rychle připraví i méně zkušený kuchař.

Suroviny pro cca 4 porce

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 180 ° C.

Do hrnce nalijeme pivo, přidáme med, prolisovaný česnek, kurkumu, zázvor, špetku cayenského pepře, sůl a pepř. Směs necháme svařit asi na polovinu, aby byla lesklá a hustá.

Nalejeme ji na stehýnka v míse a ze všech stran je obalíme. Pak vyklopíme do pekáče vyloženého pečícím papírem. Nakonec potřeme slunečnicovým olejem a pečeme do zlatova a křupava.

Přejeme dobrou chuť!

Autor / zdroj: PR

DALŠÍ ČLÁNKY

Post

Na rybníku Vajgar poměří síly veslaři z celé republiky

Veslařský klub Vajgar v Jindřichově Hradci společně s Václavem Chalupou pořádá v sobotu 18. srpna tradiční veslařské regaty Chalupa Cup. Letos jde už

Post

Děbolínský divadelní festival pobaví i děti. Pohádkou či skákacím hradem

Osadní výbor ve spolupráci se „Spolkem Děbolínský medvídek, z.s.“  a občany Děbolína vás zvou na 3. ročník divadelního festivalu, který se bude konat

Post

Unikátní noční prohlídky: Defenestrace aneb příběh Viléma Slavaty

Dvacátého třetího května roku 1618 byl hrabě Vilém Slavata spolu s Jaroslavem Bořitou Martinicem a písařem Fabriciem vyhozen z oken Pražského hradu. Z

Reklama

Reklama

PARTNEŘI

www.beautyexpo.cz www.ippolna.cz www.casopis-dracek.cz energy.akcenta.eu

REKLAMA